Dünya Çocukları eTwinning projemiz Avrupa kalite etiketi aldı

Dünya Çocukları (Children of the World) eTwinning projemiz, Eylül ayında Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından ulusal kalite etiketini almıştı.

Bu hafta da projemiz Avrupa kalite etiketine layık görüldü!

23.10.2018 3092

2017/2018 Eğitim öğretim yılının 2.döneminde İngilizce derslerinde yürütülen Children of the World/Dünya Çocukları eTwinning projemiz Avrupa kalite etiketi almaya layık görüldü.

Projenin içeriğini öğrenmek ve ulusal kalite etiketi haberini okumak için bakınız: icerikler/dunya-cocuklari-etwinning-projemiz-ulusal-kalite-etiketi-aldi_5618030.html

Daha önce Avrupa kalite etiketi alan kişiler Belçika/Brüksel´de yapılan merkezi eTwinning çalıştayına ve Antalya´da gerçekleşen Türkiye geneli eTwinning çalıştayına çağırılmışlardı. İlimizi ve okulumuzu Avrupa ve Türkiye´de yapılan çalıştaylarda temsil etme şansına sahip olabileceğimiz için gururlanıyoruz.