Tübitak Lise Arş Projelerinde Bölge Finallerindeyiz

Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge finallerine katılmaya hak kazandık.

12.03.2022 803

Kurumumuzda her sene olduğu gibi bu sene de Tübitak Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge finallerine davet aldık. Kurumumuz biyoloji öğretmeni Hasibe UNSU danışmanlığında öğrencilerimiz Elif ORUK ve Rabia DURAK tarafından hazırlanan "tavuk tüyü protein hidrolizatı katkılı agar hidrojelin kuraklık stresinde bitki gelişimine etkisi" isimli projeleri Van bölge finallerine katılmaya hak kazandı. 14-17 Mart 2022 tarıihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde yüz yüze sergilenecek proje, jüri değerlendirmesinin ardından birincilik derecesi ile döndüğünde Türkiye finallerine gitmeye hak kazanacak. Danışman öğretmen ve öğrencilerimize Türkiye finalleri yolunda başarılar diliyor, emekleri için teşekkür ediyoruz.

12-03-2022