"Emotions Are Universal" eTwinning Projesi Devam Ediyor

Kurumumuz öğretmenlerinden Cenk SÖZEN'in yürütücülüğünde rol aldığı "Emotions are Universal" isimli eTwinning projesi tüm hızıyla devam ediyor.

29.04.2021 3711

8 Bilim ve Sanat Merkezinin ortak çalışması olan projenin Nisan ayı dolu dolu geçti. Proje öğrencilerimiz bu ay Web.2.0 araçlarını kullanarak projemiz için afiş ve slogan tasarladılar ve kendileri oylama yaparak birinci olan afiş ve sloganı belirlediler. Öğretmenimiz Cenk SÖZEN; proje öğrencilerimiz, proje öğrencilerimizin öğretmenleri ve velilerimiz ile buluşarak onlara projemizin temel konusu olan "Duygu Düzenleme" konusunu anlattı.  Ayrıca "Duygu Balonları", "Duygu Tabu" ve "Duygu Listeleri" etkinliklerini gerçekleştirilerek; öğretmen-veli iş birliği ile öğrencilerimizin projeye daha hakim olmalarını sağladı. Böylece öğrencilerimiz duygularını fark ederek duygularını düzenlemeyi öğrenmeye başladılar. Ayrıca ortak ürünümüz olan gazete için de çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Web.2.0 araçlarından Padlet uygulamasını kullanarak öğretmen ve velilerimizin değerli görüşlerini istedik ve gazetemizi şekillendirmeye başladık. Proje aşamasında öğrencilerimiz bütün aktivitelere aktif bir katılım göstererek projemize olan ilgilerini bir kez daha gösterdiler. Proje yapımında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Nisan ayı çalışmalarımızı izleyebilirsiniz.