BİREYSEL DEĞERLENDİRME HAKKINDA AÇIKLAMA

BİLSEM Grup Tarama Uygulama sonuçları 16.03.2018 tarihinde açıklanmıştır. Bilim ve Sanat Merkezlerine seçilecek öğrencilerin bireysel değerlendirmeleri hakkında aşağıdaki açıklamaları kaomuoyunun dikkatine sunarız.

1. Kurumumuza 2018-2019 Eğitim öğretim yılı için seçilecek öğrencilerin bireysel değerlendirme tarihleri 04.04.2018 ititbariyle belli olacaktır. Öğrencilerin devam ettikleri örgün eğitim kurumları tarafından öğrenci velilerine uygulama giriş belgeleri  (e-Okul  sistemi üzerinden) kurum müdürlükleri tarafından verilecektir.

2. Genel yetenek alanında bireysel değerlendirme Nisan ayı içinde Bitlis BİLSEM ve Bitlis Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) tarafından her öğrenci için planlanmıştır.  Bu alanda grup taramasında başarılı olan öğrencilerin hangi saatte uygulamaya dahil olacakları da e-okul sisteminden 04.04.2018 tarihi itibariyle öğrenilebilir.

Bireysel değerlendirmeler Bitlis Rehberlik ve Araştırma Merkezinde (RAM) yapılacaktır.

3. Müzik yetenek alanında tablet uygulamasında başarılı olan öğrencilerin bireysel değerlendirmeleri 2 Mayıs 2018 tarihinde Bitlis Bilim ve Sanat Merkezimizde yapılacaktır. Bu alanda grup taramasında başarılı olan öğrencilerin hangi saatte uygulamaya dahil olacakları da e-okul sisteminden 04.04.2018 tarihi itibariyle öğrenilebilir.

4. Görsel Sanatlar yetenek alanında tablet uygulamasında başarılı olan öğrencilerin bireysel değerlendirmeleri 28-29 Nisan 2018 tarihlerinde  Bitlis Bilim ve Sanat Merkezimizin yanındaki Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesinde yapılacaktır. Bu alanda başarılı olan öğrencierlin hangi saatte uygulamaya katılacakları da e-okul sisteminden 04.04.2018 tarihi itibariyle öğrenilebilir.

Okul müdürlükleri, uygulama giriş belgesini öğrenci velisine imza karşılığında vermekle yükümlüdür. Bu kapsamda Velilerimizin aşağıdaki işlem sırasına göre öğrencilerini takip etmelerinde yarar vardır.

TARİH

İŞLEM

04 Nisan 2018

İlkokul Müdürlerinin Bireysel Değerlendirmeye Alınacak Öğrencilere e-Okul Sistemi Üzerinden Giriş Belgelerini Vermesi