Bitlis Ahmet Eren Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Vizyonumuz, her yaşta bireylerin üstün yeteneklerinin gelişiminin desteklendiği, merak, öğrenme ve yaratıcılığa zemin oluşturan ileri düzeyde öğrenme ortamlarının doğal olarak sunulduğu ve tüm yeteneklerin değerlendirildiği bir Türkiye.

Misyon: Misyonumuz, üstün yetenekli bireylerin yetenek ve özelliklerini tanıyarak potansiyellerini en üst düzeyde kullanmaları yoluyla, bilgi, teknoloji ve yaratıcı çözüm üreten, insanlığın gelişimine katkı sağlayan, araştırmacı, özgün, etik ve estetik değerlere sahip, geleceğin liderlerini, bilim insanlarını ve sanatçılarını yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler:
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Teknofest, Tübitak Lise Araştırma Projeleri, Tübitak Ortaokul Araştırma Projeleri, eTwinning, Erasmus+, Tübitak 4006 Bilim Fuarları, Beyin Olimpiyatları, Türkiye Zeka Şampiyonası
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006, Bu Benim Eserim Projesi, Tübitak Araştırma projeleri, Teknofest, Meb Robot Yarışması, TUBİTAK 4004
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ Okul Hareketliliği

WEB - https://bitlisbilsem.meb.k12.tr

Adres - BEŞ MİNARE MAH. AHMET EREN BUL. NO 140 Meteoroloji İl Müdürlüğü Yanı MERKEZ / BİTLİS

Öğretim Şekli :Sabah-Akşam

Yerleşim Yeri - Beşminare Mah. Ahmet Eren Bulvarı. No:140. Merkez/BİTLİS