Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Kısırlaştırma Merkezi Ziyareti

31.12.2014 1222

31/12/2014 Çarşamba günü Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri olarak , öğretmenlerimiz eşliğinde ''Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Kısırlaştırma Merkezi'' ne ziyarette bulunduk. Ziyareti Değerler Eğitimi dersi kapsamında Arkadaşlık-Dostluk temasının işlendiği haftamızda gerçekleştirdik. Amacımız sokak hayvanlarının da biz insanlar gibi barınma, yeme, içme, sevilme saygı duyulma ihtiyaçlarının olduğunu kavramaktı. Ziyaret sırasında bize verdiği bilgilerle yardımcı olan Veteriner Vedat DUMAN Bey'e ve ulaşım konusunda yardımcı olan Toplum Destekli Polis çalışanlarına teşekkürü borç biliriz.

................