Bitlis Eren Üniversitesi Akademisyenleri İle Merkezimizde Toplantı Yapıldı.

Bitlis Eren Üniversitesi Akademisyenleri İle Merkezimizde Toplantı Yapıldı.

21.01.2016 720

                Bitlis Bilim ve Sanat Merkezi ve Bitlis Eren Üniversitesi arasında yapılan protokolü hayata geçirmek için Bitlis Eren Üniversitesi Akademisyenleri İle Merkezimizde Toplantı Yapıldı.

Toplantıya Bitlis Valisi Sayın Ahmet ÇINAR, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın M.Emin KORKMAZ, Bitlis Eren Üniversitesinin çok değerli akademisyenleri ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nedim YOLDAŞ, Özel eğitimden sorumlu şube müdürü Burhanettin ELÇİ katıldılar.

Toplantıda Bitlis Bilim ve Sanat Merkezi'nin tanıtımı yapıldı. Bitlis Eren Üniversitesi ve akademisyenlerin Bitlis Bilim ve Sanat Merkezi'ne yapacakları katkılar konusunda planlama yapıldı. Ortak proje yapılması ve Bitlis BİLSEM tarafından yapılan/yapılacak projelere katkı sağlanması konusunda fikir birliğine varıldı. Akademisyenlerin öğrencilerimizle tanışmaları sağlanarak,  öğrencilerin yatkın oldukları alanlar konusunda akademisyenlerin her türlü desteği sağlayacağı konusunda görüş birliğine varıldı.

Sayın Valimize, Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüze ve Bitlis Eren Üniversitesi'nin çok değerli akademisyenlerine, verdikleri katkılardan dolayı Bitlis Bilim ve Sanat Merkezi olarak teşekkür ederiz.