1.ve 2. sınıflar grup tarama sınavı süreci başlamıştır!!!

1.ve 2. sınıflar grup tarama sınavı süreci başlamıştır!!!

25.02.2016 793

 

      2015-2016 eğitim öğretim yılında BİLSEM´lere öğrenci seçim sürecinde aday gösterilen birinci ve ikinci sınıf düzeyinde öğrencilerin grup tarama uygulaması tablet bilgisayarlar üzerinden     27 Şubat Cumartesi günü başlayacaktır. Bitlis Bilim ve Sanat Merkezinde toplam 866 öğrenciye günlük 4 oturum şeklinde yaklaşık 1 buçuk aylık bir süreçte her hafta sonu grup tarama uygulaması gerçekleştirilecektir. Oturumlar 9.00, 10.30, 13.00 ve 14.30 saatlerinde başlayacak, 10 kişilik gruplar halinde uygulanacaktır.

 

      Öğrencilere ait grup tarama uygulaması, randevu tarih ve saat bilgilerinin yer aldığı grup tarama sınavı sınav giriş belgesi öğrencilerin örgün eğitim gördükleri okul müdürlükleri tarafından e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden yayınlanmıştır. Okul müdürlükleri giriş belgelerinin çıktısını onaylayarak öğrencilere teslim edecektir.

 

        Sınava girecek öğrencilerin randevu saatinden en az yarım saat önce sınavın yapılacağı Bitlis Bilim ve Sanat Merkezine gelmeleri,sınava gelen öğrencilerin yanlarında fotoğrafl, onaylı sınava giriş belgeleri ve kimlik belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

        Önemle duyrulur!!!