Zeka Oyunları Şampiyonası Türkiye Finallerindeyiz

Türkiye Zeka Vakfı'nın düzenlediği "beyin olimpiyatları" bölge finallerine katılan tüm öğrencilerimiz başarılı olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

10.02.2021 4050

23 Ocak 2020 tarihinde yapılan Türkiye Zeka Vakfı'nın düzenlediği "beyin olimpiyatları" bölge finaline katılan öğrencilerimiz katıldığı tüm alanlarda başarı elde ederek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. 4,5,8,10 ve 11.sınıf öğrencilerimizin katıldığı şampiyonada üç "bölge birincisi", bir "bölge üçüncüsü", bir "bölge altıncısı" derecelerini elde etmişlerdir. Ayrıca "Türkiye ikincisi" ve "Türkiye üçüncüsü" dereceleriyle öğrencilerimiz bizleri gururlandırmıştır. Finallere derece yaparak katılmaya hak kazanan tüm öğrencilerimize finallerde başarılar diliyor, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

10-02-2021