YÜZ YÜZE EĞİTİM VELİ BİLGİLENDİRMESİ

YÜZ YÜZE EĞİTİM VELİ BİLGİLENDİRMESİ

Bakanlığımızın aldığı karar neticesinde 9 Kasım Pazartesi günü 1,2,3,4,5,8,9 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için yüz yüze eğitimlerimize başlıyoruz. Bu konuda velilerimize ve öğrencilerimize yönelik bazı bilgilendirmelerin yapılması uygun görülmüştür.

08.11.2020 1917

Yüz yüze eğitimde öğrencilerimize kavuşmanın heyecanını yaşarken öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlıklı bir şekilde ve güvenle okulumuza gelip eğitim alabilmesi için bazı önlemler alınmıştır. Okulumuzun girişlerine el dezenfektanları konulmuş, maskesi olmayan öğrencilerimiz için maske temin edilmiştir. Okul koridorlarımızda, panolar ve lavabolarda afişlerle öğrencilerimizin bilgilendirilmesi amaçlanmıştır. Okulumuzun fiziki şartları düşünülerek her grubun haftada 1 gün okula gelmesi sağlanmış ve teması azaltmak amacıyla her gün en fazla 5 grubun okula gelmesi kararlaştırılmıştır. 

Virüs aldığımız önlemlerden güçlü değildir düşüncesiyle; velilerimizden üst düzey dikkat ve özveri istiyoruz. Bu sebeple velilerimiz okulumuza öğrencilerini getirdiklerinde okul binasına alınmayacaktır. Bahçe içerisinde öğrencimizi uğurlayıp tekrar bahçeden öğrencisini teslim alacaktır. Velilerimizin bina içerisine girmesi kesinlikle yasak olup velilerimizden bu konuda anlayış beklemekteyiz. Ayrıca öğrencilerimizde öksürük, ateş ve çeşitli ağrılar meydana geldiğinde velilerimizin öğrencimizi okula getirmemesi ve kendini izole etmesini rica ederiz. Bu konuda tüm sorumluluk velilerimize aittir. Öğrencilerimizin maskeyle okula gelmesi ve okul bahçesinde sosyal mesafeye dikkat edip binaya giriş yapması konusunda yine siz değerli velilerimizden anlayış beklemekteyiz. Şimdiden yeni dönemin öğrencilerimize ve kurumumuza hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlıklı günler diliyoruz. 

Yukarıdaki bilgilendirme yapılan ve okullara alınacak öğrencilerimizin velilerinin aşağıda verilen "Veli Bilgilendirme ve Taahhütname" formunu doldurup imzalayarak hafta içerisinde kurumumuza teslim etmesi gerekmektedir.

Veli Bilgilendirme ve Taahhütname Formu : meb_iys_dosyalar/13/01/749118/dosyalar/2020_11/08222610_covidtaahhutname.pdf