Türkiye Zeka Şampiyonası İl Turnuvasında Büyük Başarı

Türkiye Zeka Vakfı'nın düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Şampiyonası il finalleri sonuçları açıklandı.

11.12.2020 1228

Kurum olarak her sene katıldığımız, öğrencilerimizin dereceler aldığı Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Turnuvasına bu sene de katılım sağladık. Katılım sağladığımız her kategoride öğrencilerimiz birincilik alarak bizleri gururlandırmıştır.

5.sınıflarda Muhammed Efdal ORAL, 8.sınıflarda Merdan GÜLER ve Sümeyye ÖNCÜ -  TÜRKİYE BİRİNCİSİ

4.sınıflarda Cihan KIRMIZIKAYA, Miran ASLAN ve Ali Talha KARABULAK, 10.sınıflarda Elif Ece DOĞAN, 11.sınıflarda Barış KAN ve Yusuf Burak YARDIM - BİTLİS İL BİRİNCİSİ olmuşlardır.

Öğrencilerimiz aldıkları derecelerle bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Türkiye finalleri yolunda öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

11-12-202011-12-2020