Türkiye Okullar Arası Zeka Şampiyonası Türkiye Finalleri

Kurum olarak Türkiye Zeka Vakfı Zeka Oyunları Şampiyonası Türkiye Finallerine katıldık.

19.04.2021 3793

Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Zeka Oyunları Şampiyonasında, bölge finallerinde elde ettiğimiz üç "birincilik", bir "üçüncülük ve bir "altıncılık" dereceleriyle Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştık. Türkiye finalleri sonucunda;

4. sınıf öğrencilerimiz Türkiye 42.si

5. sınıf öğrencilerimiz Türkiye 47.si

8. sınıf öğrencilerimiz Türkiye 40.sı

10. sınıf öğrencilerimiz Türkiye 55.si

11. sınıf öğrencilerimiz Türkiye 64.sü dereceleriyle dönmüştür.

Türkiye finallerinde yarışan öğrencilerimiz Cihan Kırmızıkaya, M.Efdal Oral, Miran Arslan, Ali Talha Karabulak, Sümeyye Öncü, Merdan Güler, Elif Ece Doğan, Barış Kan ve Yusuf Burak Yardım'ı tebrik ediyoruz. Ayrıca bu süreçte il, bölge ve Türkiye elemelerinde öğrencilerimize danışmanlık yapan Sinan Dalga, Gizem Özdil ve Cenk Sözen başta olmak üzere Ayşegül Oruk, Volkan Kaya, Yusuf Demirkol ve hiçbir zaman yardımlarını esirgemeyen idareci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız. Bitlis Bilsem ailesi olarak her zaman her platformda başarılı olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

19-04-2021