Tübitak Ortaokul Bölge Finallerinde Büyük Başarı

15. Tübitak Ortaokul Araştırma Projeleri Yarışması Van Bölge Finallerinde kurumumuzdan büyük başarı!

19.06.2021 3899

Her sene olduğu gibi kurumumuz bu sene de tüm yarışma ve projelerde başarılarını sürdürmeye devam ediyor. 15. Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Van Bölge Finallerine davet edilen 12 projemizden 4 tanesi derece alarak geri döndü. Danışmanlığını Hasibe UNSU'nun yaptığı öğrencilerimizden Mahya Şevin AYGÜN, Şimay Zehra KIZMAZ ve Ali BAYSAN, Elif Su DURGUNLU'nun sunduğu 2 Biyoloji projemiz VAN BÖLGE BİRİNCİSİ, danışmanlığını Ayşegül ORUK'un yaptığı öğrencilerimizden Çağan Efe ERGÜL, Yiğit SAVRAN'ın sunduğu Türkçe projemiz VAN BÖLGE BİRİNCİSİ, danışmanlığını Volkan KAYA'nın yaptığı öğrencilerimizden Muhammed Efdal ORAL, Metehan ŞAHAN'ın sunduğu Teknolojik Tasarım projemiz VAN BÖLGE İKİNCİSİ derecelerini almıştır. Bölge birincisi projelerimiz Türkiye Finallerine davet edilmiş olup kurumumuzu Türkiye'de temsil edecektir.

Proje sürecinde desteklerini sunan idarecilerimiz başta olmak üzere, danışman öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

19-06-2021