Tübitak Ortaokul Araştırma Projelerine Büyük Başarı

Başarı hedefini 12'den vurduk! 15. Tübitak Ortaokul Araştırma Projeleri Yarışmasında 12 projemiz Van bölge sergisine davet aldı.

11.05.2021 3841

Kurumumuz her sene olduğu gibi bu sene de projeleri ve başarılarıyla damga vurmaya devam ediyor. Tübitak Ortaokul Araştırma Projelerine tüm ortaokul öğrencilerimizle gönderdiğimiz 23 projemizden 12'si Van Bölge Finallerine davet aldı. Van Bölge finallerinde yüksek katılım oranıyla damga vuran öğrencilerimiz ve danışman öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz! Projelerde hedefi 12'den vuran öğrenci ve öğretmenlerimiz sunumlarını 15-16 Haziran tarihlerinde çevrim içi olarak jüri karşısında yapacaklar.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize Türkiye finalleri yolunda başarılar diliyor, emekleri için teşekkür ediyoruz.

11-05-202111-05-2021