Tübitak Lise Araştırma Projelerinde Büyük Başarı

52. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI ÖN DEĞERLENDİRME AŞAMASI SONUÇLANDI!

17.03.2021 3864

52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasına kurum olarak katıldığımız 15 projeden 6 tanesi Van Bölge Sergisi'ne davet almıştır. Her sene olduğu gibi bu sene de kurumumuz tüm alanlarda başarı elde edebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda kurumumuzun tüm lise öğrencileri danışman öğretmenleri ile birlikte projelerini yazarak Tübitak'a gönderdiler. Bugün açıklanan sonuçlara göre 6 projemiz başarılı sayılarak Van Bölge Sergisi'ne davet edilmiştir. 25-26 Mart tarihlerinde öğrencilerimiz çevrim içi olarak jüri üyelerine projelerini sunacak, bölgede 1. olan projeler Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanacaktır. Türkiye Finalleri yolunda öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyor, emekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

17-03-202117-03-2021