Tübitak Kutup Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalleri

Tübitak Kutup Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finallerindeyiz!

Birçok proje arasından finallere kalarak ilimizi temsil edecek olan öğrencilerimize ve öğretmenimiz Hasibe Unsu’ya teşekkür ediyoruz.

25.03.2023 609

Tübitak tarafından düzenlenen 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışmasına bu yıl 631 proje başvurusu yapılmıştır.

Proje başvuruları görevli jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiş ve yapılan ön değerlendirme sonucunda 4 alanda toplam 64 proje final yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimiz Elif Oruk ve Simay Yeşil'in danışmanlıklarını Hasibe Unsu hocamızın yaptığı Yeşil Reklam, Beyaz Sessizlik projeleriyle Türkiye Finallerine kalan 64 proje arasına isimlerini yazdırmışlardır.

Öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

25-03-2023