Rehber Öğretmen Fırat Koç Yönetimindeki Veli Eğitim Programı, Kurum Müdürü Ekrem ORUK'un Katılım Belgelerini Takdimi İle Tamamlandı.

Okulumuzda Rehber Öğretmenimiz Fırat Koç yönetiminde gerçekleştirilen, beş hafta boyunca devam eden veli eğitim programı başarıyla tamamlandı. Program, Kurum Müdürümüz Ekrem ORUK tarafından verilen katılım belgeleri ile sona erdi. Bu değerli programda yer alan tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Beş haftalık süreç boyunca, veli eğitim programımız katılımcılarına çeşitli konularda bilgi ve deneyimler aktarıldı. Program kapsamında, çocukların eğitimine destek olma, aile içi iletişimi güçlendirme, çocukların akademik ve duygusal gelişimini destekleme gibi konular ele alındı.

Rehber öğretmenimiz Fırat Koç liderliğinde düzenlenen program, velilerimize çocuklarıyla daha sağlıklı ve etkili iletişim kurma, onların eğitimine daha bilinçli ve destekleyici bir şekilde katılma konusunda faydalı bilgiler sunmayı amaçladı. Velilerimiz, bu değerli bilgileri günlük hayatlarına entegre ederek çocuklarına daha sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak için çaba göstereceklerdir.

Son olarak, programın başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen Rehber Öğretmenimiz Fırat Koç'a ve desteklerini esirgemeyen Kurum Müdürümüz Ekrem ORUK'a teşekkür ediyoruz. Bu programın velilerimize ve dolayısıyla öğrencilerimize sağladığı katkıları görmek bizi mutlu ediyor ve gelecek benzeri etkinliklerde tekrar bir araya gelmeyi dört gözle bekliyoruz.

05.03.2024 85