Öğrencilerimiz Liseler Arası Düzenlenen TUBİTAK 2204-A Yarışmasına Başvuruda Bulundu.

23.02.2024 48

Okulumuz, TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na büyük bir heyecan ve katılımla başvuruda bulundu! Toplamda 11 proje ve 17 öğrenci ile, 8 farklı alanda gerçekleştirilen projelerimizle yarışmaya başvurduk. Bu projeler, öğrencilerimizin yaratıcılığını, araştırma yeteneklerini ve bilimsel meraklarını ön plana çıkarmak amacıyla hazırlandı.

Öğrencilerimiz, yarışma için titizlikle hazırladıkları projeleriyle, bilim ve teknoloji alanında kendilerini gösterme fırsatı buldular. TÜBİTAK yarışmalarına katılmak, öğrencilerimizin bilimsel bilgi ve becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra, yeni fikirler üretmelerine, problem çözme yeteneklerini artırmalarına ve takım çalışması deneyimi kazanmalarına da olanak sağladı.

Her bir proje, öğrencilerimizin emeği ve özverisiyle hayat buldu. Bu projelerin birçoğu, çevre bilimleri, mühendislik, biyoloji, fizik, matematik ve diğer alanlarda yapılan araştırmaları kapsıyor. Öğrencilerimiz, kendi ilgi alanlarına ve tutkularına dayanarak, gerçek dünya problemlerine çözümler üretmek için büyük çaba harcadılar.

Bu yarışmaya katılımımız, öğrencilerimizin bilimsel keşif ve deneyimlerini paylaşma ve daha geniş bir kitleye ulaşma fırsatı sunuyor. Katılan tüm öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi kutluyor, başarılar diliyoruz. Yarışmanın sonuçlarını merakla bekliyoruz.

Bilimle dolu günler dileriz.