Biyoloji Birimi Etkinlikleri

Biyoloji birimi öğrencilerimizin bu hafta yaptıkları etkinliklerden kareler sizlerle...

10.11.2021 2493

Biyoloji öğretmenimiz Hasibe UNSU danışmanlığında biyoloji birimi öğrencilerimiz derste canlıları incelemeye, bilimi en yakından tanımaya devam ediyorlar. Öğrenciliermiz bu hafta Biyoloji dersi kapsamında protista kültürü hazırladılar. Ardından tek hücreli canlıları görebilmek için bir hafta boyunca sabırla inceleme yaptılar. Daha sonra hazırladıkları kültürleri mikroskopta incelediler. Öğrencilerimizin mikro dünyaya yaptıkları yolculuk sırasında bilimin zorlu ve eğlenceli aşamalarını geçen öğrencilerimiz kendi hazırladıkları kültürleri inceleme fırsatı buldular. Öğrencilerimize bilimin ışığında başarılar diliyor, danışman öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.