BİTLİS'TE İLK!

BİTLİS'TE İLK!

Bitlis Bilsem'den bir başarı daha! Tübitak 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları projemiz Bitlis'te kabul edilen İLK ve TEK proje olmaya hak kazandı.

26.05.2021 6615

Kurumumuz öğretmenlerinden Hasibe UNSU öncülüğünde proje yazımına başlanan 121B683 nolu, " BİLİM AJANLARI PATLAMANIN İZİNDE" TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları projemiz idareci ve öğretmenlerimizin katkılarıyla başarıyla tamamlandı. Tübitak tarafından kabul edilen projemiz 28 Haziran 2021- 4 Temmuz 2021 tarihleri arasında Bitlis İli sınırları içerinde bulunan Nemrut Tabiat Anıtı ve çevresinde gerçekleştirilecek. Uzman eğitmenler ve öğrencilerimizin katılacağı projemiz Bitlis Valiliği, Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bitlis Eren Üniversitesi, Bitlis AFAD İl Müdürlüğü, Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü ve çeşitli kurumların destekleri ile gerçekleştirilecek.

Türkiye genelinde kabul edilen ilk 100 proje arasına girmeye hak kazanan projemizde emeği geçen yürütücümüz Hasibe UNSU başta olmak üzere, kurum müdürümüz Ekrem ORUK, proje uzmanlarımız Dilek KARATAŞ ve Özkan SAATÇİOĞLU ve kurum öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca projemizin ilimizde bugüne kadar yapılacak İLK ve TEK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Projesi olması bizleri ayrıca gururlandırmıştır.

Kurum olarak her alanda başarı peşinde koşmaya devam edeceğiz.

 

Proje web sitesi: https://bilimajanlaripatlamaninizinde.com

Proje sosyal medya hesapları:  

https://twitter.com/bilimajanlari

https://www.instagram.com/bilimajanlari/?hl=tr

https://www.facebook.com/bilimajanlaripatlamaninizinde

 

 

26-05-2021