BİTLİS BİLSEMDEN BİR BAŞARI DAHA

19.07.2020 501

Kurumumuz "ayakları yere basmayan tek festival" olan TEKNOFEST finaline katilmaya hak kazandı. Ulusal ve uluslararası başarıları kendine vizyon edinmiş kurumumuz, ülkemizin en değerli festivallerinden biri olan Teknofest'e projeleri ile başvuru da bulundu. Ön elemeyi geçen üç projemizden sonra bir projemiz finale katılmaya hak kazandı. Kurumumuz öğretmeni Murat BİLGİÇ ve öğrencilerimiz SAİT KENAN GÜNGÖRDÜ, YAREN İBİŞ, SELEN GÜLER VE BARIŞ KAN tarafından 'İnsanlık Yararı Teknolojiler' kategorisinde hazırlanan proje desteklemeye değer görüldü. 22-27 Eylül tarihinde Gaziantep'te düzenlenecek olan festivalde öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyor, kurumumuza getirecekler yeni kupa ve başarıları heyecanla bekliyoruz.