BİLSEM´E KESİN KAYIT YAPMAYA HAK KAZANANLAR İÇİN YAPILMASI GEREKENLER.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı kayıtlarımız 17 Temmuz 2017 - 31 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak olup velilerimizin bu tarihlerde istenen belgeler ve sezon içinde öğrencilerin eğitimi süresince kullanılacak malzemeler ile merkezimize gelmeleri gerekmektedir. İstenen belgeler ve malzeme listelerini aşağıdaki linklere tıklayarak indirebilirsiniz.

BİTLİS BİLİM VE SANAT MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

19.07.2017 1899

2017 2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA KESİN KAYIT YAPMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGE VE MALZEMELER:

1-Kayıt Esnasında İstenen Belge ve Malzemeler Listesi İçin TIKLAYINIZ.

2-Ek-2 ve Ek-3 (Kayıt Formu ve Veli Muvafakat) Belgeleri için TIKLAYINIZ.

3-BİLSEM Öğrenci, Veli ve Okul Sözleşmesi İçin TIKLAYINIZ.

4-İletişim Bilgi Formu İçin TIKLAYINIZ.

5-Taahhütname İçin TIKLAYINIZ.