Bilsem 2.Aşama Bireysel Değerlendirme Sınav Tarihleri Hakkında Bilgilendirme

Bilsem 2.Aşama Bireysel Değerlendirme Sınav Tarihleri Hakkında Bilgilendirme

Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci seçiminin ilk aşaması olan Grup Tarama Uygulamasında başarılı olan öğrenciler için ikinci aşama "bireysel değerlendirme" süreci başladı.

15.11.2020 813

Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci seçiminin ikinci aşaması olan "bireysel değerlendirme" süreci 23 Kasım tarihinde başlıyor. Grup Tarama Uygulamasında başarılı olan öğrenciler, girecekleri ikinci aşama bireysel değerlendirme için kendi okullarından "Sınav Giriş Belgesi" almaları gerekmektedir. Genel Zihinsel Yetenek Alanında sınava girecek öğrenciler giriş belgelerinde yazan tarih ve saat doğrultusunda, Bitlis RAM veya Tatvan Bilim Sanat Merkezi'nde bireysel değerlendirmeye alınacaktır. Sınav giriş yerleri ve saatleri için giriş belgelerini kontrol etmeleri önem arz etmektedir.

Resim yetenek alanında sınava girecek öğrenciler 28-29 Kasım 2020 tarihlerinde sınava alınacaktır.

Müzik yetenek alanında sınava girecek öğrenciler 7-8 Aralık 2020 tarihlerinde sınava alınacaktır.

Resim ve Müzik yetenek alanında sınava girecek Birinci sınıf öğrencileri 28 Kasım Cumartesi saat 09:00, İkinci sınıf öğrencileri 28 Kasım Cumartesi saat 13:30, Üçüncü sınıf öğrencileri 29 Kasım Pazar saat 09:00'da Bitlis Bilim Sanat Merkezi binasında hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınava gelen öğrencilerin yanlarında mutlaka "Hes kodlarını" bulundurmaları gerekmektedir. 

 

 

NOT: Bilim ve sanat merkezlerimiz için müzik yetenek alanında bireysel değerlendirmeye alınacak öğrencilerimize yol gösterici tanıtım videomuz yayımlandı. Öğrencilerimiz yayımlanan bu videodaki kriterler doğrultusunda bireysel değerlendirmeye alınacaktır. Müzik değerlendirme sınavı tanıtım videosunu izlemek için TIKLAYIN.