Bilim ve Sanat Merkezi Grup Tarama Uygulaması Giriş Belgeleri Yayımlandı

Ülkemizi ve Dünyayı Olumsuz etkileyen COVİD-19 Salgınından dolayı 14 Mart 2020 Tarihinden itibaren  2019-2020 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Sürecinin ilk aşaması olan Grup Tarama Uygulaması ertelenmiştir. Yeni yaynlanan Tanılama takvimine göre  daha önceki uygulama tarihlerinde çeşitli nedenlerden dolayı uygulamaya katılmamış olup ve mazeret bildiren öğrencilerimiz ile 14 Mart 2020 tarihi ve sonraki tarihlerde sınava gireyemen öğrencilerimizin yeni tarihli giriş belgeleri e-okul yönetim sisteminde ilkokul yöneticilerinin erişimine açılmıştır. İlimizde 12 Eylül 2020 Cumartesi günü başlayacak olan 2019-2020 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Sürecinin ilk aşaması olan Grup Tarama Uygulamasına girecek öğrencilerin giriş belgeleri, öğrencinin devam ettiği okul idaresi tarafından e-okul sistemi sınav işlemleri modülünden alınıp onaylanarak veliye imza karşılığıda verilecektir. Uygulamaya girecek öğrencilerin kimliklerini ve giriş belgelerini uygulama esnasında yanlarında bulundurmaları zorunludur.

COVİD-19 salgını için bir takım tedbirler alınmışdır bunlar;

1- Tanılamaya katılacak tüm öğrencilerim uygulama süresince yanlarında maske bulundurmaları gerekmektedir.

2-Ateş, öksürük, burun akıntısı ve solunum güçlüğü şikayeti olan, COVİD-19 olan veya son 14 gün içerisinde COVİD-19 vakası ile teması olan öğrenciler bina girişlerinde görevlilere bilgi verecektir. Söz konusu öğrenci randevu gününde uygulamaya alınmayacak olup il tanılama komisyonu tarafından öğrenciye yeni bir randevu tarihi belirlenecektir.

3- Veliler kesinlikle uygulamanın yapıldığı binaya alınmayacaktır.

4-Uygulama süresince tüm veliler, öğrenciler ve görevliler sosyala mesafe kuralına uyacaklarıdır.

21.08.2020 6065

21-08-2020