AÇILAN SINIF DÜZEYLERİNDE YÜZ YÜZE EĞİTİM DERS PROGRAMI

Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda, kendi okullarında yüz yüze eğitime başlayan 1,2,3,4,5,8,9 ve 12. sınıfta devam eden Bilsem öğrencileri için Bilsem'lerde yüz yüze eğitime geçilmesi kararlaştırılmıştır.

06.11.2020 1081

urumumuzda öğrenim gören öğrencilerimize kavuşuyoruz! 1,2,3,4,5,8,9 ve 12. sınıf öğrencilerimiz 9 Kasım 2020 Pazartesi itibariyle yüz yüze eğitime başlayacaktır. Eğitimlerimiz her gün saat 15.00'da başlayacak olup 18.40'da son bulacaktır. Teması en aza indirmek ve öğrencilerimizin sağlığı açısından ve bakanlığımızın kararı doğrultusunda her gruptaki öğrenciler sadece belirli günler yüz yüze eğitime katılacaktır. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlığı için kurumumuzda tüm önlemler alınmıştır. Yüz yüze eğitime katılmak istemeyen velilerimiz merkezimize gelip dilekçe vermeleri halinde öğrenci devamsız sayılmayacaktır.

Yüz yüze eğitime başlayacak grupların ders programı aşağıdaki gibidir:

07-11-2020